NILO

logo-NiloNilo International – SPA industrija je specijalizirana za proizvodnju namještaja i opreme za Spa, wellness centre, salone ljepote, hotele, fitness centre i institute za ljepotu.
Tvrtka je osnovana 1987. godine kao dio Maletti Grupe, te je uvijek bila fokusirana na polje koje je u potpunosti komplementarno sa samom Grupom, proizvodeći namještaj i opremu za ustanove posvećene Wellness & Spa kao i beauty tretmanima.
Nilo proizvodi veliku zbirku koja kreće od namještaja do pribora, uključujući i individualne masažne stolove za tretmane, kao i potpuno opremljene kabine.
Paleta proizvoda Nilo izuzetno je široka te je dopunjena zbirkama poznatih dizajnera, kao što su Claudio Silvestrin i Christophe Pillet.
Uz kompletnu liniju proizvoda koja može uzadovoljiti sve najnovije trendove u polju Wellness & Spa, dok u isto vrijeme pokriva veliki dio medicinskog namještaja (zahvaljujući pažljivoj segmentaciji), Nilo je sada postala vodeći konkurent na međunarodnom tržištu.
Zapravo, Nilo proizvodi mogu se naći u vodećim Wellness & spa centrima, kao i termalnim kupalištima, prestižnim hotelima, fitness centrima, ordinacijama i kozmetičkim salonima širom svijeta.
Globalna tvrtka koja osmišlja i oprema tisuće centara diljem svijeta, s prodajnom mrežom koja se sastoji od vrlo iskusnih stručnjaka, koji pokrivaju sva glavna međunarodna tržišta.
To je ono što je Nilo – SPA industrija – danas.

Službena stranica

Download PDF kataloga:

download