SERA POOL

logoOsnovana je kao Anadolu Porselen Sanayi ve Ticaret d.o.o. 1987 u Pendik / Kurtköy, a osnivatelj je bila obitelj Gönenç. U početku, tvrtka je osnovana za opskrbu mnogih tvrtki sa elektroporculanom u području električne energije. Tvrtka je zauzela svoje mjesto unutar najvećih proizvođača elektroporculana s dugoročnom proizvodnjom kvalitetnog materijala.
Anadolu Porselen Sanayi ve Ticaret d.o.o. 1995. ulazi u novu investiciju, ulaganje i obnova svih strojeva. Cilj koji su si zadali je bio proizvesti prvu završnu oblogu od porculana za bazene pod brendom SeraPool za Tursko tržište. Do tada bazeni su bili oblagani materijalima stranih proizvođača, godine 1995. nakon čega su počeli biti oblagani SeraPool keramikom. U kratkom vremenu postao je traženi brand u segmentu izgradnje bazena, koji je nudio kompletan asortiman za bazene. Kvaliteta porculana za proizvodnju bazenske keramike posjeduje razne inozemne i domaće certifikate kvalitete.
2005. godine tvrtka je promijenila ime u SeraPool Porselen d.o.o. svjesna važnosti brenda koji je stvorila. SeraPool je 2006. ostvarila prva u svijetu proizvodnju „ručki“ i protuklizni materijal s različitim dizajnima i dimenzijama. Danas je SeraPool prisutna u 60-tak zemalja i uživa svjetski ugled od 2012. godine.

Službena stranica

Download PDF kataloga:

download