BETAŞ

Betaş Glasslogo Mosaic d.o.o. tvrtka se bavi proizvodnjom i prodajom staklene keramike u Turskoj više od 30 godina. Betaş tvrtka ima izuzetnu kvalitetu u svim proizvodim linijama; ima najčišće i najsjajnije proizvode u odnosu na konkurente. Betaş kao prioritet ima sve potrebno za arhitekte i izvođače, sve za vanjske i unutarnje potrebe građenja. Betaş je poznati vodeći brand u cijeloj Turskoj i on je prvi izbor svih kupaca kada su u pitanju staklena keramika. Betaş širi svoj potencijal na tržišta širom svijeta iz dana u dan.
Betaş uvijek teži za najnovijim tehnologijama i najboljim rješenjima za zadovoljstvo kupaca i kontinuirano radi na poboljšanju kvalitete. Bogata ponuda razno raznih varijanti i boja daju percepciju estetike i ljepote za sve vrste dekorativnih i građevinskih projekata. Betaş staklene pločice su testirane u svim prirodnim uvjetima.
Keramika je otporna na kemijska sredstva, boja je trajna i otporne su na smrzavanje. Betaş proizvodi više od 1000 različitih boja u četiri različite veličine, bilo proizvedena na papiru, mrežici, najlonu ili silikonu, a ovisno i o veličini: 15x15mm, 25x25mm, 38x38mm, 25x50mm, 50x50mm, Yonca, Pebble, Cube, Puzzle i Hexagonal i kao i drugih dimenzija.
Betaş mozaik keramika može se primijeniti u mnogim područjima, kao što su sve vrste pročelja za sve vrste objekata, podovima (na stubištima), bazenima, jacuzzijima, javnim i privatnim projektima, hotelima i ostalim podlogama. Posjeduju široku paletu keramike za bazene. Osim toga, tvrtka je u mogućnosti odgovoriti na sve zahtjeve klijenata pa tako i za posebne projekte gdje posebnom tehnologijom mogu proizvest keramiku sa logotipom, omiljenom fotografijom i sl.

Službena stranica

Download PDF kataloga:

download