COMETEPOOL

logoKompanija KIVILCIM elektrotehnike i strojarstva je ISO-9001: 2008 registrirana tvrtka, posluje 43 godina, a započinje s radom od strane inženjera elektrotehnike Necmettin ÖZDEM.
Godine 1998., inženjer strojarstva Uygar Özdem započeo je proizvodnju transformatora i električnih kontrolnih ploča i tvrtka vrlo brzo povećava svoje poslovanje sa proizvodnjom specifičnih i raznih proizvoda za bazene po želji i potrebama kupaca.
Prije svega, naša tvrtka počela je sa ulaganjem u plastičnie kalupe, a nakon otvaranja svoje proizvodnje opreme od nehrđajućeg čelika i ulaganjem u nove strojeve i kalupe.
U 2008. godini, na zahtjev tržišta KIVILCIM počinje sa proizvodnjom LED tehnologije, proizvodnju PAR 56 Led žarulja i posebne proizvodnje Led rasvjete za bazene.
Tvrtka posjeduje CNC stroj za savijanje, CNC rezač i stroj za savijanje cijevi, stroj za rezanje cijevi i hidrauličke preše, što znači da su u mogućnosti proizvesti gotovo sve prema potrebama projekata, potrebama tržišta i onih najzahtjevnijih klijenata koji žele Unique proizvod.
Materijal i kvaliteta proizvodnje čini tvrtku odabranom i posebnom za domaća i međunarodna projektna rješenja u Rusiji, TRNC, Grčkoj, Malti, UAE, Kazahstanu, Turkmenistanu za fontane, privatne bazene, olimpijske bazene i spa projekate. Tvrtka posjeduje GOST-R certifikat i ISO-9001: 2008 i uvijek teži za poboljšanjem kvalitete opreme i usluge.

Neka od Cometepool rješenja:

VIDEO

Službena stranica

Download PDF kataloga:

download